Op 1 juni stond het U15-café helemaal in het teken van de CO2-footprint. De locatie: Baxter. En Martin Ritmeester was de gastheer voor de middag. Hij verwelkomde meteen vele nieuwe leden. Mooi om te zien!

Deze nieuwe leden stelden zich kort voor, zoals Irma Ketels van Promedico, Eva de Gelder van Stam Renault Dealers, Diana van der Horst van Wagenparkbeheer, Erik Wisse van Toogethr, Paul Diemel van Satander en Walter de Vette van Mitros.

Baxter is gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide. (Volgens projectleider Jos Hollestelle “het mooiste bedrijventerrein van Utrecht”.) Ze zijn marktleider in de productie van hoogwaardige medische producten. Dus kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn belangrijke waardes.

Dat omarmt Daniëlle de Bruin van Climate Neutral Group (CNG) natuurlijk helemaal! Ze nam de groep mee door het Parijs-akkoord: wat is al gerealiseerd, hoe staan we ervoor en hoe ziet de toekomst eruit? Dat is helaas niet heel optimistisch, maar met de kracht van U15 kunnen we echt met elkaar de CO2-uitstoot verlagen.

CNG verzorgt onze CO2-footprints. In de deelsessies met Robert da Costa van IT-Staffing en Leo Smit van CNG werd hier meer op ingezoomd. Bij De Staffing Groep is de CO2-uitstoot gereduceerd met 41%. Een mooi voorbeeld! Dus stond ervaringen delen centraal in deze sessie. En Leo Smit beantwoordde vragen over het invullen van de footprint.

Het was weer een zeer geslaagde editie. Het eerstvolgende U15-café is op 14 september ergens op De Wieken Vinkenhoef. Maar eerst ben je van harte welkom op de Summerbreak. Zet 29 juni alvast in je agenda, deze bijeenkomst is exclusief voor leden. Een officiële uitnodiging volgt. Hopelijk tot ziens!

PS. Lees meer over successen met de CO2-footprint.