Utrecht Centrum Fietsers Img 8489
woensdag 17 oktober 2018, 14:57

De dag van de duurzaamheid: volop actie in Utrecht!

Wist je dat afgelopen 10 oktober de dag van de duurzaamheid was? Een mooie aanleiding om duurzaamheid weer onder de aandacht te brengen.

Zo kwamen veel bedrijven samen om duurzame mobiliteitsmaatregelen te ontwikkelen, ook leden van U15. Onder andere Sweco, Hogeschool Utrecht, Movares en Green Business Club Utrecht organiseren al duurzame initiatieven! En jij? We zetten de activiteiten die zijn geweest en die nog komen op een rijtje. Doe er je voordeel mee!

Alles komt samen bij Hogeschool Utrecht
Hogeschool Utrecht stelde een mooie Open Podium Route samen om geïnteresseerden te laten zien welke duurzame projecten zij organiseren. Ook was de opening van het Selficient-huis, een duurzaam huis gebouwd door studenten van de HU.

Wandelen en borrelen in het stationsgebied
Rondom Utrecht Centraal is veel gaande. Maar welke duurzame initiatieven zijn er nu precies? Dat ontdek je tijdens de wandeling van de Green Business Club Utrecht. Loop 26 oktober mee en sluit af met een borrel. Aanmelden kan hier.

Wereldse experience
Dompel je van 20 t/m 27 oktober onder in duurzaamheid met activiteiten van stichting Duurzame week. Ga bijvoorbeeld naar Climate Planet, de 360 graden film midden op het Jaarbeursplein.

Tijdens de Dag van de duurzaamheid en in de weken daarna staat Utrecht in het teken van duurzaamheid. Bekijk hier het programma van stichting Duurzame week voor alle activiteiten. Waar ga jij heen?

Leden, laat van je horen!
Mis jij jouw initiatief in dit rijtje? Vertel waar jij mee bezig bent! Dan brengen wij jouw actie onder de aandacht. Net zoals een van de initiatieven als hierboven. Samen gaan we voor duurzame mobiliteit in Midden-Nederland!

Meer nieuws