Huoc Kantoor
woensdag 4 april 2018, 17:00

Een groen, gezond en slim kantoor

De provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en de Economic Board Utrecht organiseren de tweede editie van de Healthy Urban Office Challenge. Deze HUOC is een prijs voor het meest inspirerende groene, gezonde en slimme kantoor in de regio.

Waarom? Zo’n kantoor biedt kansen! Niet alleen wat betreft winst op duurzaamheid, maar ook op het verbeteren van productiviteit. En met de HUOC wil de organisatie anderen graag inspireren. Dit jaar is onze eigen Martijn Elting lid van de jury.

Inschrijven is nog mogelijk
Meedoen? Inschrijven kan nog t/m 29 april. Vanaf 30 april mag het publiek gaan stemmen.

Alle bestaande kantoren in de regio met een oppervlakte van meer dan 100m2 mogen meedoen. De inzendingen worden beoordeeld volgens 7 criteria: energie (20 punten), circulair (20 punten), mobiliteit (20 punten), gezondheid (10 punten), groen (10 punten), slim (10 punten) en borging in de organisatie (10 punten). Totaal maximaal 100 punten.

Een expertpanel kiest 10 genomineerden. Een vakjury kiest daarna de winnaar. Jaap van Rhijn is hiervan de voorzitter. Hij is binnen het Deltaplan duurzame renovatie van de Dutch Green Building Council voorzitter van de werkgroep kantoren.

Prijzenpakket
De winnaar krijgt natuurlijk een flinke bak publiciteit. Maar er staat ook een trofee klaar, plus een pakket producten en diensten die helpen de duurzaamheidsambities verder te realiseren. Op woensdag 30 mei is de finale en prijsuitreiking.

Meer weten en inschrijven?

Meer nieuws