Pick Up A Bike
vrijdag 14 december 2018, 12:01

Deelfietssysteem op De Wetering

Met ruim 100 ondernemingen is De Wetering-Haarrijn een dynamisch en druk bedrijventerrein. Er staan geregeld files en er is regelmatig een gebrek aan parkeerplaatsen. Kortom: de bereikbaarheid van De Wetering staat onder druk! Daarom werken het Ecotransferium, de gemeente Utrecht en U15 samen aan slimme en duurzame mobiliteit in deze regio. En dat leidt tot mooie successen zoals de Pickupb!kes.

Pick up a bike op de Wetering-Haarrijn!
Bedrijventerrein de Wetering-Haarrijn in Utrecht is nu 50 gloednieuwe, gratis, deelfietsen rijker: Pickupb!kes. Een prima alternatief voor werknemers die op dit moment vanaf het station lopend of met de bus naar het bedrijventerrein komen. Ook handig voor afspraken in de buurt! De fietsen zijn te vinden op de twee NS-stations en bij verschillende bedrijven op het bedrijventerrein.

De voordelen van fietsen
Deelfietsen leveren zo een mooie bijdrage aan de duurzame bereikbaarheid van De Wetering. Maar fietsen kent veel meer voordelen. Het zorgt voor vitalere medewerkers, het scheelt declaratie- en parkeerkosten én het levert tijdswinst op omdat files worden verminderd en wachten op de bus verleden tijd is.

Meer weten over dit project? Neem contact op met U15-projectleider op De Wetering Jeannine van Bree.

Meer nieuws