3
donderdag 20 juli 2017, 10:45

Zomeractie Neem een OV-dag!

Probeer het OV uit én spaar voor leuke cadeaus, kortingen of loterijprijzen! Ontvang €20,- voor je eerste OV-dagen. En deze zomer spaar je dubbele punten. Instappen dus!

Goedopweg biedt een nieuw project voor automobilisten die regelmatig in de spits over één van de drukste routes in provincie Utrecht rijden. Neem een OV-dag! stimuleert mensen het OV eens te proberen. Meld je aan als deelnemer via de website en download de app. Je spaart voor gave cadeaus, kortingen bij winkels of kansen in de maandloterij.

Ga jij van 8 juli t/m 20 augustus met het OV? Dan ontvang je niet alleen €20,- voor je eerste OV-dagen, maar spaar je ook iedere dag dubbele punten met de app! Zo kan je elke tweede OV-dag alweer een cadeau uitzoeken in de webshop.

Wil jij deze boodschap verspreiden binnen je organisatie? Om je te helpen zijn er bijvoorbeeld een digitale toolkit, flyers of een promoteam dat langs kan komen in de kantine of voor de bedrijfsingang. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ovdag.nl en we nemen contact met je op!

Lees hier meer over Neem een OV-dag!


Meer nieuws