Knvb Campus Entree 617X292
dinsdag 4 april 2017, 12:30

Vitale medewerkers, gezond ondernemen

Op de KNVB Campus in Zeist is een mooi programma samengesteld rond dit thema. Want het is bewezen dat gezonde medewerkers positiever en socialer zijn. Maar wat is vitaliteit op de werkvloer? En wat kun je als organisatie doen om de vitaliteit van je medewerkers te verhogen? Welke kansen en uitdagingen zijn er? En waar te beginnen?

Programma

Een aantal mensen gaat daar antwoord op geven. Hans van Breukelen, technisch directeur KNVB, trapt af. Sonja van Hamersveld, van Charly Green, geeft je inzicht en tips voor de next step naar een vitale organisatie. Rik-Jan Modderkolk, international health manager bij Pon, vertelt over wat zij doen om hun medewerkers te stimuleren gezonder te eten en genoeg te bewegen. En Naomi Brinkmans, sportdiëtist bij PSV en de KNVB, presenteert de resultaten van haar onderzoek naar voedingsinname van profvoetballers en hoe zij de vertaalslag heeft gemaakt naar het eten op de campus.

Vervolgens krijg je een uitgebreide rondleiding over de nieuwe KNVB Campus en heb je alle ruimte om nader kennis te maken en informatie uit te wisselen. Je mag zelfs gaan kijken bij de ochtendtraining van het Nederlands elftal mannen onder 18.

Meedoen?

De Sport&Business Roadtrip is ideaal voor HR-managers, beleidsmedewerkers, bedrijfsartsen, vitaliteitsmanagers, sportbonden, trainers, coaches, sporters, onderzoekers, bewegingswetenschappers, sportzorgprofessionals en andere belangstellenden. Het kost € 29,95 per persoon, inclusief ontbijt en exclusief btw. Schrijf je snel in!

Meer nieuws