Promedico
dinsdag 16 mei 2017, 12:17

Promedico joins the club!

Promedico is lid geworden van U15. Het is een toonaangevende softwareleverancier van informatiesystemen voor de eerstelijnszorg. Ze zijn net met ruim 120 medewerkers verhuisd naar de Winthontlaan in Utrecht. Een mooi en energiezuinig pand dat voor alle medewerkers goed bereikbaar is. Irma Ketels is Manager Finance en Facilities en stelt het bedrijf aan ons voor.

“Door verschillende fietsacties werd onze aandacht gevestigd op U15. Een collega van mij is daarbij aanwezig geweest en we werden dusdanig enthousiast dat we ons hebben aangemeld. Maar we zijn net een paar weken lid, dus we moeten nog inventariseren waar we precies aan mee gaan doen en wat onze doelen worden.”

“Wij doen al veel op het gebied van mvo. We hebben een Lean & Green Award gekregen en we stimuleren onze mensen om bewuste keuzes te maken op het gebied van mobiliteit, gezondheid en vitaliteit. Mede daarom heeft Promedico de afgelopen jaren elektrische auto’s toegevoegd aan de vloot. Om het gebruik te stimuleren is een maximum aan benzinevergoeding ingesteld. Daarnaast zoekt Promedico nieuwe mensen bij voorkeur in de regio. En kan een medewerker met de fiets, dan moedigen we dat aan. We hebben beperkte parkeergelegenheid bij ons nieuwe pand en vergunningen voor de P+R zijn lastig te krijgen.”

“Ons lidmaatschap van U15 sluit heel goed aan bij onze centrale belofte -beter voor iedereen- en onze subthema’s: open en samen. Die gaan we de komende tijd in de breedte oppakken, zowel met onze klanten als met onze medewerkers. We hebben bijvoorbeeld onlangs 16 e-scooters aangeschaft. Die hebben geen CO2-uitstoot en geven de mensen die geen kilometervergoeding hebben de mogelijkheid om op een verantwoorde manier naar het werk te komen. Ze zijn 24/7 beschikbaar, dus ook handig voor afspraken in de omgeving.”

Meer nieuws