Edwardvantuinen
donderdag 26 oktober 2017, 16:29

Overhandigingen lustrumboek

Met trots presenteerde U15 een aantal weken geleden het Lustrumboek ‘Vijf jaar duurzame mobiliteit’. Deze overhandigen we dan ook graag aan onze leden. We delen deze overhandigingen graag met je!

Business Eiland Utrecht

Projectleider Marion Patist ging sprak met Rogier van Ewijk van Terberg Leasing.

Ook voorzitter Mark Pel en Daniëlle de Bruin overhandigden een boekje. Annelies Hermens van Capgemini en Frans Hofstede van Arcadis ontvingen er een uit handen van Mark. Frans: "Duurzame mobiliteit is het resultaat van keuzes maken en (daarmee) gewenst gedrag stimuleren!" Daniëlle sprak met Anton van Royal Haskoning DHV.

Lage Weide

Jos Hollestelle (projectleider bedrijventerrein Lage Weide) overhandigde het Lustrumboek aan voorzitter van de ILW Floris de Gelder en Ruud Engelaar van Jacobs Douwe Egberts. Floris: "Samen met U15 werken we succesvol aan een duurzaam bereikbaar Lage Weide. De bus- en fietsbereikbaarheid is verbeterd en de bedrijven stimuleren alternatieven om de auto te gebruiken."

De Wetering

Jeannine van Bree (projectleider op De Wetering) heeft het lustrumboek overhandigd aan Edward van Tuinen (Mediq) en Patrick van Echtelt van Warmtebouw. "U15 is dé partner voor slimme duurzame mobiliteit op De Wetering. Op naar nog een aantal jaren mooie samenwerking", aldus Edward.

De Wieken Vinkenhoef

Liesbeth van Alphen (projectleider bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef) heeft een exemplaar van het Lustrumboek gegeven aan Desiree Struijk Edwin Besseling en Eric Jan Schipper van Intergamma. Desiree Struijk, Founder SmarterTalents en voorzitter Bedrijvenvereniging de Hoef zegt hierover: "Constructief werken aan mobiliteit op de Hoef, samen met U15, schept mooie kansen voor de toekomst!" Ook Intergamma vindt duurzaamheid en vitaliteit erg belangrijk en wil hier graag samen met U15 een stap in vooruit zetten. Met name in het beter benutten van de fiets zien zij veel kansen.

Meer nieuws