I Stock 000014351447 Large
donderdag 20 juli 2017, 11:14

Al 70 deelnemers

Steeds meer leden van U15 laten door ons een gratis CO2-footprint uitvoeren. En dat is goed nieuws. Want hoe meer organisaties meedoen, hoe meer kennis we kunnen uitwisselen en hoe meer data er wordt verzameld. Op naar meer duurzame mobiliteit!

Hoewel de CO2-footprint volledig gratis is, verwachten wij van jouw als lid uiteraard ook iets. Het aanleveren van de juiste informatie is belangrijk om de meting secuur uit te voeren. Maar om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een online tool ontwikkeld. Zo kun je heel eenvoudig je gegevens invoeren. Heb je al eerder meegedaan, dan staan de gegevens van voorgaande jaren er zelfs al in. Heb je toch nog vragen dan helpen we je uiteraard op weg.

Meld je aan!

Wil je nog meedoen? Dat kan! Als je voor 1 september je gegevens invult, zorgen wij nog dit jaar voor een complete rapportage met benchmark en concreet advies. Ook na 1 september kun je nog meedoen, maar dan zal de rapportage minder uitgebreid zijn. Hier lees je er nog veel meer over!Meer nieuws