Fiets Inbeweging
vrijdag 13 oktober 2017, 12:40

Fiets nog 175 euro bij elkaar

Nog geen tijd gehad om je aan te melden voor Utrecht inBeweging? Wanneer jij je vóór 15 oktober aanmeldt, fiets je nog tot het eind van het jaar tot €175,- bij elkaar!

Utrecht inBeweging

Automobilisten die wonen en/of werken in de omgeving Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein worden door Utrecht inBeweging uitgedaagd om vaker de fiets of e-bike te pakken. Deze ‘slimme’ manier van reizen is duurzaam en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Het programma groeit in populariteit en de lijst met bedrijven die meedoen aan Utrecht inBeweging, wordt steeds langer.

Op het moment dat werknemers zich aanmelden, de auto laten staan en de fiets pakken, worden credits opgebouwd. Die zijn te verzilveren in cadeaus of cash.

Wat levert het op?

Utrecht inBeweging stimuleert bedrijven om het programma voor 15 oktober te communiceren aan hun medewerkers. Afhankelijk van het reisgedrag is het namelijk dan nog mogelijk om voor het eind van het jaar tot €175,- bij elkaar te sparen. Hoe eerder medewerkers meedoen aan het project, hoe meer tijd er is om het maximale bedrag bij elkaar te fietsen.

Bestaande leden

Leden die meedoen aan Utrecht inBeweging zijn erg positief. “Wij hebben hier een zeer gemotiveerde club. En de financiële compensatie helpt natuurlijk ook wel.” Aldus Jeroen Lengkeek van Warmtebouw Utrecht BV, die het fietsen van en naar het werk ‘lekker’ vindt. Warmtebouw Utrecht BV wordt geroemd om zijn groene, gezonde en duurzame ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Meer informatie vind je hier.

Meer nieuws