Nathalie
donderdag 26 oktober 2017, 16:18

Nathalie vervangt Liesbeth

We verwelkomen Nathalie van Dijk als projectmanager op de bedrijventerreinen De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden. Twee bedrijventerreinen waar Liesbeth van Alphen al een goede start heeft gemaakt vlak voor haar zwangerschapsverlof.

“Formeel ben ik net van start gegaan, vorige week heeft Liesbeth haar laatste dag gehad. Zij is nu met zwangerschapsverlof. Ik ben op dit moment vooral druk met het inplannen van afspraken om werkgevers te leren kennen en zo snel mogelijk in te burgeren.”

Verkeerspsycholoog

“Naast mijn nieuwe functie als projectmanager ben ik verkeerspsycholoog bij Sweco. Ik houd me bezig met het bestuderen van het gedrag van verkeersdeelnemers. Psychologie gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij het geven van mobiliteitsadvies. Dat bestuderen van gedrag is heel breed, van het analyseren waarom verkeersdeelnemers soms het gedrag van DRIPS (informatieborden) op rijkswegen niet opvolgen tot het adviseren over de verkeersveiligheid van fietsroutes. Het nadenken over slimmer en op een andere manier reizen is ook een typisch gedragsvraagstuk.”

Maatwerk

“Ik vind het mooi om bij te dragen aan een duurzame doelstelling. Dat sluit ook goed aan bij mijn rol als psycholoog. Het heeft allemaal met gedrag te maken en dat vind ik mooi aan U15. Ook geloof ik erg in de gebiedsgerichte aanpak van U15, waarbij maatwerk belangrijk is. Ik zal de komende tijd onderzoeken hoe ik mijn rol precies invul. In eerste instantie wil ik de situatie goed in beeld krijgen. Praten met de contactpersonen en de andere projectleiders. We staan aan de vooravond van allerlei mooie plannen en initiatieven. Het is mooi om daarbij aan te mogen sluiten.”


Meer nieuws