Img 1530
donderdag 24 augustus 2017, 15:32

E-bike roadhows

E-bike stimulering met ikwileenebike.nl

Dit najaar organiseert Goedopweg e-bike stimuleringsacties met ikwileenebike.nl voor medewerkers, die voornamelijk met de auto reizen en die de overstap willen maken naar de e-bike voor het woon-werkverkeer.

Medewerkers werkzaam bij bedrijven in Utrecht, Amersfoort en Leusden kunnen e-bikes uitproberen tijdens e-bike roadshows. Er worden in totaal 24 roadshows tijdens lunchtijd georganiseerd. In het assortiment is ook een speed pedelec en een e-bakfiets aanwezig. De eerste roadshows vinden plaats op dinsdag 5, 12 en 19 september bij het UMC In Utrecht en op donderdag 7, 14 en 21 september bij SOMT in Amersfoort.

Medewerkers hebben daarnaast de mogelijkheid een week gratis een e-bike te proberen. Automobilisten ervaren met de e-bikeproef hoe lekker en snel het is om met een e-bike naar het werk te fietsen. Reserveren voor een e-bike kan via de www.ikwileenebike.nl.

Om daarna de aankoop van een nieuwe e-bike aantrekkelijker te maken is er een e-bike aanschafregeling beschikbaar. Medewerkers, die in aanmerking komen voor de aanschafregeling, ontvangen na aankoop van een nieuwe e-bike, 175 euro terug. Als medewerkers ook hun fietsritten naar het werk registreren met de app van op de fiets inBeweging kan de beloning oplopen tot 275 euro.

Collega's of medewerkers aansporen om mee te doen? Hier vind je promomateriaal!

- Flyer
- Tekst intranet medewerkers Utrecht
- Tekst intranet Amersfoort/Leusden

Kijk voor meer informatie op www.ikwileenebike.nl

Meer nieuws