dinsdag 4 april 2017, 11:51

Kennismaken met Marjolein en Annemieke

Annemieke: “Al sinds 1990 ondersteun ik organisaties in hun uitdagende verandervraagstukken. Als adviseur, interim manager, projectleider, maar net wat er nodig is. Utrecht-Oost is met recht een uitdaging! Ik ben nu druk bezig om wat er speelt op Utrecht-Oost in beeld te krijgen. Wat willen de spelers samen bereiken, wat is er al geprobeerd, hoe heeft dat gewerkt, waar liggen kansen, wanneer zijn we succesvol, welke resultaten moeten we boeken? Er ligt al een mooie basis, maar via gesprekken met betrokkenen bij het gebied, wil ik beter weten waar nog onbenutte kansen liggen om duurzame verbetering te realiseren. Dat betekent ook vooral daar werken waar partijen elkaar echt nodig hebben. Er zijn genoeg initiatieven en projecten. Ik ga kijken waar die op hoger niveau samenkomen!”

Marjolein: “Ik houd me bezig met advies binnen overheids – en werkgeverscases die te maken hebben met mobiliteit en slimmer werken. Ik zit vooral in de cijfers; analyses maken. Waar beginnen we en waar willen we heen? Een doel is concreet en goed meetbaar. Er zijn allerlei mooie projecten, zoals de Mobiele Fietsenmaker, al gestart maar door de complexiteit komen ideeën niet altijd even makkelijk en snel van papier. Gelukkig zijn alle betrokken partijen enthousiast en welwillend. Samen komen we verder. Wat ik zo tof vind aan dit project? Dat ik actief iets kan bijdragen aan het mooier en bereikbaarder maken van mijn stad.” 

“We vullen elkaar prima aan en hebben zin om deze uitdaging aan te gaan en actief met mobiliteit aan de slag te gaan in Utrecht-Oost”.

Foto Annemieke Stoppelenburg, door Inge Pont.

Meer nieuws