dinsdag 4 april 2017, 11:51

Carpool +

De carpoollocatie aan de A2 bij afrit 2 Abcoude is uitgebreid met 33 extra parkeerplaatsen. Dat was hard nodig. Uit Abcoude komen veel mensen met de fiets of de auto en in het weekend is het er een komen en gaan van hockey-kinderen en ouders. Goedopweg heeft gezorgd voor financiële ondersteuning.

De carpoolplaats aan de A1, bij afslag Bunschoten en de aansluiting met de N199 naar Amersfoort, heeft een make-over gekregen. Struiken en bosschages zijn weggehaald en er zijn betere fietsenstallingen gekomen. In combinatie met het wegwerken van achterstallig onderhoud is deze plek nu officieel opgewaardeerd tot P+R Bunschoten.

De parkeerplaats is een stuk overzichtelijker geworden, waarmee ook het gevoel van veiligheid een boost heeft gekregen. De komende anderhalf jaar staat er van maandag tot en met vrijdag zelf een Café Mobiel op de P+R: een omgebouwde bus waar je niet alleen terecht kan voor een kop koffie, een broodje of een salade, maar ook voor flexwerkplekken, inclusief WiFi en oplaadpunten. In de bus zit zelfs een ANWB doe-het-zelf fietsreparatiepunt.

Meer nieuws