Utrecht-Oost

Op Utrecht-Oost liggen flinke uitdagingen. Er zijn veel omvangrijke projecten tegelijkertijd in uitvoering, met grote nadelige effecten op mobiliteit. De aantrekkingskracht van het gebied staat zo onder druk.

Heldere doelen

Dus moeten we goed samenwerken met bedrijven en overheden aan heldere doelen. Want we willen Utrecht-Oost duurzaam bereikbaar en economisch aantrekkelijk houden. Uiteindelijk moet reizen van en naar Utrecht-Oost helemaal duurzaam en zonder veel vertraging gaan.

Hoe? We gaan reizen met de auto ontmoedigen en dat CO2 neutraal in 2030. Daarnaast stimuleren we reizen met het OV en op de fiets. Sterker nog: we gaan de fietser verwennen!

Beter Bereikbaar

De Hogeschool Utrecht, de Universiteit Utrecht, het UMCU en a.s.r. hebben zich verenigd in de werkgroep Beter Bereikbaar Utrecht Oost (BBUO). Het zijn dan ook de grootste werkgevers in het gebied. En U15 ondersteunt waar mogelijk. BBUO wil Utrecht-Oost duurzaam bereikbaar en economisch aantrekkelijk te houden.

Marjolein
Marjolein van der Stok

Ik ben projectleider, samen met Annemieke, op Utrecht-Oost en houd me bezig met advies binnen overheids – en werkgeverscases die te maken hebben met mobiliteit en slimmer werken. Ik zit vooral in de cijfers; analyses maken. Waar beginnen we en waar willen we heen? Een doel is concreet en goed meetbaar. Wat ik zo tof vind aan dit project? Dat ik actief iets kan bijdragen aan het mooier en bereikbaarder maken van mijn stad.

Neem contact met mij op!
Portret U15 Café Kick Off 2017 Annemieke Stoppelenburg
Annemieke Stoppelenburg

Ik ben, samen met Marjolein, projectleider op Utrecht-Oost. Al sinds 1990 ondersteun ik organisaties in hun uitdagende verandervraagstukken. Als adviseur, interim manager, projectleider, maar net wat er nodig is. Utrecht-Oost is met recht een uitdaging! Wat willen de spelers samen bereiken, waar liggen kansen, welke resultaten moeten we boeken? Er zijn genoeg initiatieven en projecten. Ik ga kijken waar die op hoger niveau samenkomen!

Neem contact met mij op!