Lage Weide Duurzaam Mobiel

Lage Weide is het grootste bedrijventerrein van de gemeente Utrecht, met een enorme diversiteit. U15 en Industrievereniging Lage Weide (ILW) willen er een duurzame plek van maken.

Bijdragen aan bedrijfsdoelstellingen

U15 gaat voor betere bereikbaarheid en duurzame mobiliteit. De ILW wil ook dat het een prettig gebied is. Samen ontwikkelden zij een programma om die doelen te bereiken.

Kosten besparen, minder parkeerproblemen, betere bereikbaarheid voor leveranciers, gezondere medewerkers; daar draait het om. Zodat Lage Weide een plek wordt waar mensen graag werken en waar bedrijven zich graag vestigen.

Uitdaging

Lage Weide ligt tussen de A2 en het Amsterdam-Rijnkanaal. Daardoor komen veel mensen met de auto. Wij willen ze laten ervaren dat reizen ook prettig kan op de fiets, met het openbaar vervoer of op een andere manier.

Test
Jos Hollestelle

Ik ben projectleider voor Lage Weide en zorg voor de vertaling naar de praktijk en wil vooral dat duurzame mobiliteit bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen

Ik ben aangesteld tot eind 2017 en wil er voor zorgen dat de gebruikers van het terrein met trots zeggen: ik werk of ben gevestigd op Lage Weide.

Heb je ideeën of wil je actief meedoen bij Lage Weide Duurzaam Mobiel?

Neem contact met mij op!