Bedrijventerrein De Horst in Leusden ligt aan de noordwestzijde van Leusden, direct aan de randweg die de A28 verbindt met de kern van Leusden. Op het terrein zijn een kleine 100 bedrijven gevestigd, waaronder mooie beeldbepalende bedrijven als AFAS, Intergamma, Van der Valk Hotel Leusden en het Sports Business Center.

Bereikbaarheid

Tobias van den Briel is als projectmanager actief op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden. Daarnaast is Tobias partner bij mobiliteitsadviesbureau 3pm. Nadenken over een slimmere of andere manier van reizen zijn voor Tobias relevante vraagstukken die op De Horst terugkomen. Bereikbaar blijven tijdens de grootschalige werkzaamheden aan de A1 en A28 is de komende jaren een belangrijke uitdaging. Ook het terugbrengen van de parkeerproblemen is een relevante doelstelling.

Toekomst

Duurzame mobiliteit staat voorop. De maatregelen die worden genomen, moeten binnen dit plan passen. Slimmer werken en reizen en werknemers stimuleren om vaker de fiets of e-bike te pakken, zijn een belangrijk onderdeel van het mobiliteitsplan.

Doorvertaling

Als projectmanager gaat Tobias aan de slag met het verzamelen van de collectieve en individuele behoeftes van bedrijven en helpen om dit te vertalen naar een concreet mobiliteitsplan.

Tobias Kleur Vierkant 9238
Tobias van den Briel

Als projectleider op De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden ben ik een verbindende schakel tussen werkgevers, overheden en aanbieders van mobiliteitsdiensten. Een goede bereikbaarheid is van belang voor een aantrekkelijke omgeving om te werken. Dit vraagt om investeringen in bijvoorbeeld openbaar vervoer en infrastructuur, maar ook om inspanningen van werkgevers en werknemers om de spits te mijden en/of gebruik te maken van alternatieve, meer duurzame vormen van vervoer. Ik ben ervan overtuigd dat er niet een standaardoplossing is voor alle werkgevers en werknemers, maar dat het gaat om maatwerk. In dialoog krijgen we de wensen boven tafel.

Neem contact met mij op!