De Hoef in Amersfoort is een bedrijventerrein met meer dan 300 bedrijven dat volop in beweging is. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen in Amersfoort-Noord, nabij station Amersfoort Schothorst en knooppunt Hoevelaken. Door zijn gunstige fietsverbinding is de binnenstad van Amersfoort in 7 minuten te bereiken.

Plan

Tobias van den Briel is als projectmanager actief op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden. Daarnaast is Tobias partner bij mobiliteitsadviesbureau 3pm. De Hoef-West is nu vooral een kantoorgebied met een aantal onderwijsinstellingen. De komende jaren zal dit gebied veranderen in een levendige stadswijk voor wonen, werken, leren en recreëren.

Economie

De economie trekt aan en de verwachting is dan ook dat er de komende jaren veel extra verkeer richting De Hoef zal ontstaan. De af- en aanvoerwegen naar dit bedrijventerrein zijn dan ook een punt van aandacht.

Resultaat

U15 is relatief nog maar kort actief op De Hoef. In samenwerking met bedrijvenvereniging De Hoef 3.0 wordt bekeken welke mobiliteitsbehoefte de werkgevers op het terrein hebben. Vervolgens wordt besloten welke maatregelen en activiteiten bijdragen aan het realiseren van de duurzame ambities van dit gebied.

Tobias Kleur Vierkant 9238
Tobias van den Briel

Als projectleider op De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden ben ik een verbindende schakel tussen werkgevers, overheden en aanbieders van mobiliteitsdiensten. Een goede bereikbaarheid is van belang voor een aantrekkelijke omgeving om te werken. Dit vraagt om investeringen in bijvoorbeeld openbaar vervoer en infrastructuur, maar ook om inspanningen van werkgevers en werknemers om de spits te mijden en/of gebruik te maken van alternatieve, meer duurzame vormen van vervoer. Ik ben ervan overtuigd dat er niet een standaardoplossing is voor alle werkgevers en werknemers, maar dat het gaat om maatwerk. In dialoog krijgen we de wensen boven tafel.

Neem contact met mij op!