De Bilt/Bilthoven

De Bilt/Bilthoven is een netwerk van ondernemers die zich richt op de bedrijventerreinen De Bilt en Bilthoven. Deze ondernemers zien de drukte steeds meer toenemen en zijn daarom nog meer gemotiveerd om te investeren in een duurzaamheidsbeleid. Projectleider Louise Savelkoul gaat vanuit U15 met hen aan de slag.


Doel

De bedrijventerreinen moeten beter bereikbaar worden. Zodat niet alleen werkgevers en werknemers makkelijker en sneller naar hun bestemming reizen, maar ook klanten, leveranciers en bezoekers profiteren van een duurzamer gebied.

Aanpak

U15 sorteert voor op deze situatie in De Bilt/Bilthoven door samen met werkgevers te kijken naar nieuwe of slimme vormen van duurzame mobiliteit. Louise zoekt als projectleider binnen De Bilt oplossingen voor deze uitdagingen door vanuit de blik van de organisatie naar dit gebied te kijken. Kern van haar aanpak: kansen samen oppakken en deze vertalen naar concrete oplossingen voor het hele gebied rondom De Bilt. Concreet zijn dat bijvoorbeeld een deelfietssysteem en fietsplan.

Foto 21 03 17 09 55 06
Louise Savelkoul

Louise Savelkoul werkte als Living Lab manager binnen verschillende projecten, waar ze innovaties op het gebied van infrastructuur en de gebouwde omgeving beheerde. Deze rol bestond uit het opzetten van het Living Lab, stakeholders betrekken en managen, het onderzoek uitvoeren en de daadwerkelijke tests beheren. Een van de projecten was de Living Lab snelfietsroutes. Doel van het onderzoek was onderzoeken hoe je medewerkers op de fiets krijgt. En wat bleek: door het gevoel van controle te creëren, help je mensen om de fiets te pakken. Binnen Arcadis past Louise haar kennis op het gebied van mobiliteit, innovatie, projectsamenwerking én organisatiewetenschappen toe op de afdeling Beleid en Smart innovations. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt Louise een geknipte projectleider duurzame mobiliteit bij U15.

Neem contact met mij op!